Magnetism!

Gruppmedlemmar är Fredrika, Madelene, Anna, Emma.

Bakgrund

Idag finns det massor med olika leksaker, vissa som är utvecklande och  andra som inte har någon mening alls. Vi tycker att en leksak ska utveckla ditt barn på ett bra sätt och låta ditt barn tänka till lite extra så därför har vi tagit saken i egna händer och höjt ribban ett steg i utvecklingen av ditt barn med hjälp av Magnetism!

Magnetism byggs ihop helt själv med hjälp av olika delar och man lägger även ut sitt egna tågspår som tåget sedan kan transportera sig över. Barnet lär sig samtidigt fysik och får tänka till lite extra. Tåget består av ett batteri, två magneter och spåret är gjort av koppartråd och med hjälp av detta så kan tåget transportera sig över koppartråden som är gjort av ditt barns fantasi.

Förr i tiden så kunde man inte bara gå och köpa nya leksaker som vi gör idag, utan man fick hitta på och bygga ihop egna saker att leka med. Det konceptet vill vi nu föra tillbaka med hjälp av vårt leksakståg som med hjälp av magneter och koppartråd rör sig (F)elfritt över rälsen.

Så är du redo att låta ditt barn bättra på sina fysik kunskaper på ett roligt och enkelt sätt fokusera isåfall blicken mot Magnetism!

Våran Idé 

Tanken är att sätta ihop ett paket som innehåller alla delar för att senare kan kunden själv sätta ihop sitt egna magnetiska tåg och bygga sin egna bana av koppartråd.

Föräldrar vill att sina barn ska lära sig saker som kan vara användbara i framtiden. Därför har denna produkt en väldigt stor chans att föräldrar köper leksakståget då barnen kan lära sig fysik medan de använder tåget, och det är en väldig kul leksak. Det är inte bara till för barn utan för alla åldrar.

 

To Do List

  • Logga (komma på bättre namn)
  • Budget
  • Patent
  • Omvärldsanalys
  • Få mer struktur

Länkar

  • https://ehinger.nu/undervisning/index.php/kurser/gymnasiearbete/ideer-till-gymnasiearbete/6392-ide-nr-62-till-gymnasiearbete-i-fysik-teknik-bygg-ett-annorlunda-elektriskt-tag.html
  • http://physics.stackexchange.com/questions/150033/how-does-this-simple-electric-train-work
  • http://www.instructables.com/id/New-Idea-Of-Electric-Train/