NBS (natural beauty sources )

Medlemmar: Simran, Sandel, Dior, Katrin

 

Pitch:

Känner du att hudproblem påverkar dig i ditt vardagliga liv? Är du trött på att leta runt bland dyra produkter som ändå inte fungerar? då har vi ett bättre alternativ. Vi på NS beauty  har väl testade naturliga produkter till ett lägre pris. Våra produkter är både naturliga, plånboksvänliga och ger ett hållbart resultat.

 

Produktbeskrivning:

Det är ett justerbart ställ som lätt kan ställa på vilken kastrull som helst. Den leder vattenånga till ditt ansikte så att dina porer öppnas och blir redo för att behandlas. Steamställ är bara gjord av hård plast och justeras med hjälp av fyra ben som är bundna med varandra och kan justeras enkelt och smidigt med hjälp av hållbara band som finns emellan dem. Dra och justera anpassad till din källa till varmvattnet. Plasten som vi använder kommer alltid vara återvunnet och nyttig för miljön.

Idag 27/04 har vi jobbat klart med hemsidan och våra produkter som är redo för att säljas, vi funderar fortfarande på om vi ska ha en video som presenterar varje produkt för sig så att det ser mer ”proffsigt” ut.

Att göra:

Gå till banken för registrering

Presentera Steamställ till olika bolag

Paypal måste föras in i hemsidan